[column width=”one” place=”first” ]

Citat

[/column] [column width=”five” place=”none” ]

Svend Erik Brogaard, Vognmand SV. E. Brogaard, Holstebro

”Tidligere havde vi fortrykt brevpapir og fakturapapir og skulle huske at lægge det rigtige papir i skufferne på printeren. Det gav noget spild. Nu printer vi det hele ud på hvidt papir og maskinen finder selv ud af, om der skal brevhoved eller fakturahoved på. Det er en god løsning for os. Peter har også hjulpet os, så vi kun behøver én maskine, hvor vi før havde tre. Han er god til at finde de rigtige løsninger”.

 

Anders Østergaard, IT-administrator NOE og Jysk Energi, Holstebro:

“Vi har forskellige selskaber og derfor brevpapir med forskellige logoer og kontaktoplysninger. Alligevel behøver vi kun én papirbakke til brevpapir på vores multifunktionsmaskiner fra MIta. Når vi printer på brevpapir, så skal vi blot vælge hvilket brevhoved, der skal på netop den udskrift. Det er nemt og enkelt. I maskinerne ligger der også skabeloner til fakturaer, rykkere og andre specielle blanketter med forskellige kontaktoplysninger. Også her sparer vi fortrykt papir og ekstra papirbakker. Vi sparer helt sikkert både tid og penge på løsningen”.

 

Malermester Ole Hansen, Ulfborg

”Printboxen er en kæmpestor hjælp. En stor del af min kommunikation foregår med SMS’er og mails til medarbejderne, så jeg bruger min iPhone og Ipad ganske meget på kontoret.
Nu er jeg fri for at åbne min computer for at printe vedhæftede filer. Jeg kan printe direkte fra telefonen og sparer meget tid hver eneste dag.”

 

Jens Als, økonomidirektør JKE-design, Brønderslev

”Vi er i ordets bedste betydning fuldt tilfredse med MITA som leverandør. Vi har gentagne gange oplevet Peter som en proaktiv og engageret leverandør, der har fokus på vores behov. Han følger med i vores udvikling og kommer med gode forslag til forbedringer. For os er prisen også afgørende vigtig. Og her er Peter fuldt ud konkurrencedygtig”.

 

Lotte Sønderskov, administrationschef, Interlex Advokater, Aarhus:

”MITA har leveret alle vores maskiner til print, kopiering og scanning og de leverer også vores forbrugsvarer. Vi har en serviceaftale, som fungerer hamrende godt. Når vi ringer, så bliver tingene lavet rigtigt. De ved, hvad de har med at gøre. Når man investerer i maskiner som disse, så handler det i høj grad om tillid. Den tillid har vi til MITA.”

 

Lotte Sønderskov, administrationschef, Interlex Advokater Aarhus
“På et tidspunkt foreslog Peter fra Mita os, at vi købte vores kopipapir hos ham, fordi det ville give færre driftsstop. Papiret var en anelse dyrere end fra vores normale papirleverandør, og vi bruger mindst en palle papir hver anden måned. Men ii skiftede, og det har vi på ingen måder fortrudt. Vi oplever langt færre papirstop end tidligere, og det sparer os for rigtig meget tid og besvær. Det er alle pengene værd.

 

Per Larsen, IT-chef, Vald. Birn A/S, Holstebro

”Vi har gennemført en printanalyse i samarbejde med MITA, og jeg forventer at vi vil kunne spare omkring 50 procent af vores omkostninger til print alene som resultat af analysen. Med 130 printere på netværket, bliver det til en betydelig besparelse.
Udover de økonomiske fordele får vi også installeret printere, som selv bestiller forbrugsstoffer. På den måde sparer vi også tid og besvær”.

René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

En printanalyse for Logstor A/S viste at virksomheden havde 30 forskellige modeller af printere og kopimaskiner, med lige så mange forskellige slags tonersystemer. Lageret af toner fyldte en hel reol med fire fag fra gulv til loft. Analysen viste også, at prisen pr. tryk på nogle af de små billige maskiner i huset var særdeles høj. MITA reducerede antallet af modeller til kun fire med kun to forskellige slags toner.

”For MITA handler det ikke bare om at levere maskiner, men om at udfordre og blive udfordret af kunderne for at opnå den bedste løsning for begge parter.”

[/column] [column width=”five” place=”none” ]

Villy Poulsen, adm. direktør, Villy Poulsen A/S, Skjern

”Vi har rigtig stor glæde af at modtage elektroniske fakturaer via vores EAN-nummer. Det sparer os for rigtig meget tid. Tidligere skulle en faktura håndteres manuelt. Nu ryger den direkte ind i vores økonomisystem, hvor bogholderen kan sende den videre til godkendelse med et enkelt klik.

De fakturaer, kreditnotaer eller andre bilag, som vi modtager på papir, scanner vi også direkte ind i systemet, hvor vi kan arbejde videre med dem og finde dem frem med et enkelt museklik. Vi sparer ufatteligt meget tid på den måde.

Vi forventer at op mod 70 procent af alle de fakturaer, som vi får, vil være elektroniske inden ret længe. ”

 

Villy Poulsen, adm. direktør, Villy Poulsen A/S, Skjern

”Vi er i fuld gang med at scanne alle vores papirdokumenter, så de fremadrettet ligger i det nye elektroniske arkiv. Løsningen fra MITA har et enormt potentiale. Vi får orden i arkiverne og kan søge på kryds og tværs også i pdf-dokumenter. Det sparer os for rigtig meget tid og besvær. Vores mål er helt at undgå de almindelige brevordnere i reolerne.”

 

Mikael H. Bertelsen, It-supporter, Vestforsyning A/S, Holstebro

”Vi er begyndt at scanne alle måleraflæsninger og flyttebilag til en pdf, som er søgbar. Det betyder, at vi kan søge på navn, adresse eller på en hvilken som helst anden oplysning i hvert enkelt dokument.

Før scannede vi også, men skulle herefter omdøbe filerne og kunne kun finde dem frem igen ved at lede på kundenummer. Nu kan vi søge på alle oplysninger fra kortene og skal ikke håndtere dem manuelt først.

Hvert år udsender vi omkring 20.000 målerkort, så det betyder noget, at vi i dag kun skal bruge den halve tid til at behandle dem.”

 

Anders Østergaard, IT-administrator NOE og Jysk Energi, Holstebro:

“Selvom vi i princippet kun modtager EAN-fakturaer fra vores leverandører, så får vi stadig fakturaer på papir. I stedet for at afvise papiret første gang, skanner vi fakturaen ind. Herefter lægger fakturaen sig direkte hvor den skal i systemet og den er nem at behandle elektronisk. Vi bruger også Udvidet Scan fra Mita til at scanne aflæsningskort fra de kunder, som stadig indsender oplysninger på papir. Før brugte vi rigtig meget tid på arkivering. Nu skal vi blot scanne kortene og kan herefter hver enkelt kort frem med få klik. Det sparer os for rigtig rigtig meget tid.

 

Jacob Riis, Indehaver af Riis Rejser, Lemvig/Lyngby

”Vi beder altid vore kunder udfylde et spørgeskema på deres hjemrejse, når de sidder i en bus eller et fly og har god tid. Det giver os en høj svarprocent.

Inden vi fik Udvidet Scan fra MITA var den manuelle aflæsning af de mange spørgeskemaer vanskelig og tidskrævende.

Nu scanner vi med det samme de udfyldte spørgeskemaer ind i en database, som hurtigt leverer os et overblik over svarene. Det betyder, at vi kan aflæse og bruge svarene med det samme. Tidligere, da aflæsningen foregik manuelt, kom opgaven let til at ligge i rigtig lang tid.”

René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

”Jeg puttede børn en aften ved 20-tiden, hvor jeg ved en fejl ringede op til Frank, der er systemkonsulent hos MITA KOPISYSTEM i Holstebro. 15 minutter senere ringede han mig op fordi, han kunne se, at jeg havde ringet. Han skulle lige høre, om noget var galt. Den service får man ikke så mange andre steder.”

[/column] [column width=”five” place=”last” ]

René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

”For os betyder Skyprint, at en medarbejder fra for eksempel Løgstør uden videre kan bruge printerne i f.eks. København eller Polen, når han er på besøg der. Han skal blot holde sit nøglekort hen foran printeren, som straks ved, hvem der står ved maskinen. Herefter kan brugeren vælge, hvilke print, han vil have skrevet ud. Vi har opnået rigtig meget.”

Jørn Møller, IT-systemadministrator, Færch Plast A/S, Holstebro

“Vi har en multifunktionsmaskine fra Mita på alle vores kontorer i Danmark, England, Frankrig og Tjekkiet.Alle medarbejdere har kun én printer installeret på deres pc. Uanset hvor i verden de er, skal de bare trykke print. Så går de til nærmeste printer, trykker deres kode og printer ud. Det er ganske enkelt genialt og sparer os for masser af tid og besvær. Den samme kode bruger man, når man scanner. Uanset om man er i Danmark eller besøger vores kontor i f.eks. England, trykker man sin kode, scanner og modtager dokumentet i sin indbakke. Man bliver ganske enkelt genkendt af systemet. Løsningen fra Mita rummer rigtig mange muligheder og giver stor arbejdsglæde i organisationen, fordi man bliver sparet for mange irritationer og forsinkelser i hverdagen. Vi har droppet alle vores små kontorprintere og bruger nu udelukkende 8 store maskiner fra Mita.”

Jørn Møller, IT-systemadministrator, Færch Plast A/S, Holstebro

“Tidligere havde cheferne hos os hver sin kontorprinter, fordi deres print af og til er fortrolige. De små printere er væk nu, fordi alle indtaster en kort kode, når man henter sine udskrifter. Og dem kan man hente på hvilken som helst printer i vores organisation både i Danmark og udlandet. Printet kommer først ud, når man indtaster sin kode, så fortrolige print ligger ikke i en printer til offentlig beskuelse. Der er heller aldrig nogen, som kommer til at sende udskrifter til en forkert printer eller glemmer deres udskrifter. Det er medarbejderen, der bestemmer, hvor og hvornår han vil hente print. Ikke printeren.

Rolf Sanderhoff, forstander Hardsyssel Efterskole, Struer

”Vores nye printløsning fra MITA er en besparelse af rang. Før printede eleverne til flere forskellige små printere, som var ekstremt dyre i drift. Nu printer de til den store centrale printer og det er så billigt, at maskinen er tjent hjem efter tre år alene gennem besparelsen på print.  Eleverne printer via internettet og vi skal ikke bruge tid på at installere eller vedligeholde deres printerdrivere.  Det er en uproblematisk og god løsning”.

Mikael H. Bertelsen, It-supporter, Vestforsyning A/S Holstebro

”Vi har printere i virksomheden, som hver er forsynet med syv udfaldsbakker. Det betyder, at hver enkelt medarbejder printer til sin egen bakke. Vi undgår, at medarbejderne skal stå og sortere i hinandens print. Bakkerne er forsynet med navn, så man behøver kun forholde sig til sine egne print.”

 

Lotte Sønderskov, administrationschef, Interlex Advokater, Aarhus:

”Vi bruger mailbox på syv af otte maskiner, som vi har fra MITA. Det betyder, at man kan printe til sin egen bakke, uden at andre skal stå og sortere i papirerne. Det sparer tid, men der er også en stor sikkerhed i, at man kun skal forholde sig til sine egne dokumenter. Som regnskabschef printer jeg en del fortrolige papirer, som ikke skal ligge frit tilgængelige i organisationen”.

René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

”Enhver medarbejder hos os kan bruge enhver printer til at scanne dokumenter og sende dem til sin egen e-mail-adresse. Indscannede fakturaer havner med et enkelt klik i den rigtige mailbox i bogholderiet. Er et dokument scannet ind i et OCR-behandlet PDF, Excel eller Word-format, kan medarbejderen efterfølgende søge i teksten og dermed hurtigt finde dokumenterne igen. Mange kan også printe ud i en personlig udfaldsbakke, så trykkene er klar til afhentning, når man kommer ud til maskinen uden at være blandet sammen med andre print. Vi har fået løsninger, som gør vores arbejdsgange enklere og meget mere fleksible og effektive”.

 

Peter Espersen, adm. direktør, KM Rustfri A/S, Skive:

”Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med MITA, som har leveret gode løsninger og god service. Senest har de fixet vores fax, så vi er sikre på, at der aldrig er en fax der går tabt, da alt der faxes til os ryger direkte i en mailboks. Det giver tryghed og letter arbejdsgangen – og så sparer vi samtidig et telefonabonnement uden at gå på kompromis med vore kunders ønske om fortsat at kunne faxe til os. ”

 

Steen Andersen, medindehaver, RAV A/S, Holstebro:

”Vi fik MITA til at fikse vores fax, så vi nu kan faxe direkte fra vores mailbokse. Tidligere skulle vi først printe og derefter faxe. Nu sparer vi både tid og penge. Vi betaler nemlig heller ikke længere til den ekstra telefonlinje til faxen. Vi valgte MITA som leverandør, fordi jeg kendte dem fra min tidligere arbejdsplads. Deres løsninger er gode og serviceniveauet højt. ”

[/column]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.