[column width=”eight” place=”first” ]

Nu kan du få et helt nyt forhold til dit brevpapir…

Måske kender du nogen, der er brændt inde med titusinder af stykker brevpapir, som er ubrugelige fordi firmaet er flyttet eller bare har fået nyt telefonnummer.

Det slipper du for med Virtuelt Brevpapir fra Mita. Virtuelt brevpapir er et lille stykke software, som vi indsætter i din printer. Når du printer til papir eller pdf trykker du på en enkelt knap, og dokument kommer ud på brevpapiret.

Skifter du logo, firmanavn, adresse, telefonnummer eller andet, ændrer du blot opsætningen på computeren. Helt enkelt og frem for alt meget billigere end at trykke nyt brevpapir i store mængder. Vi hjælper dig gerne i gang.

[/column] [column width=”eight” place=”last” ]

 
[/column] [headline]Dit udbytte med Virtuelt Brevpapir [/headline] [column width=”1/3″ place=”first” ]

 

[/column] [column width=”2/3″ place=”last” ] [list type=check_list]
  • Dit brevpapir bliver aldrig for gammelt.
  • Du kan altid ændre firmaoplysninger.
  • Du kan printe på papir eller til PDF.
[/list][/column] [headline]Det siger kunderne[/headline]

”Tidligere havde vi fortrykt brevpapir og fakturapapir og skulle huske at lægge det rigtige papir i skufferne på printeren. Det gav noget spild. Nu printer vi det hele ud på hvidt papir og maskinen finder selv ud af, om der skal brevhoved eller fakturahoved på. Det er en god løsning for os. Peter har også hjulpet os, så vi kun behøver én maskine, hvor vi før havde tre. Han er god til at finde de rigtige løsninger”.

Svend Erik Brogaard, Vognmand SV. E. Brogaard, Holstebro