Det er ikke altid godt at dele! Slet ikke fortrolige dokumenter

Du kender sikkert situationen: Du skal hente print i printeren. Det er der også andre der skal, og inden du finder dine print, skal du bladre i andres kopier. Og de skal bladre i dine.

Det er ikke altid godt at dele. Slet ikke, hvis nogle af dokumenterne er fortrolige eller bare ikke egnede til offentliggørelse for alle og enhver.

En Mailbox fra MITA løser problemet. Det er i virkeligheden bare op til syv ekstra udfaldsbakker, som vi sætter på printeren fra Kyocera. Enkelt og nemt. Op til syv personer kan nu printe til deres personlige udfaldsbakke. Slut med at bladre rundt for at finde de rigtige sider – og slut med at andre bladrer rundt i dine.

Dit udbytte med mailbox

Ingen spildtid ved printeren
Print i fortrolighed
Spar tid

Større fortrolighed - klik her

Det siger kunderne

”Vi har printere i virksomheden, som hver er forsynet med syv udfaldsbakker. Det betyder, at hver enkelt medarbejder printer til sin egen bakke. Vi undgår, at medarbejderne skal stå og sortere i hinandens print. Bakkerne er forsynet med navn, så man behøver kun forholde sig til sine egne print.”
Mikael H. Bertelsen, It-supporter, Vestforsyning A/S Holstebro

”Vi bruger mailbox på syv af otte maskiner, som vi har fra MITA. Det betyder, at man kan printe til sin egen bakke, uden at andre skal stå og sortere i papirerne. Det sparer tid, men der er også en stor sikkerhed i, at man kun skal forholde sig til sine egne dokumenter. Som regnskabschef printer jeg en del fortrolige papirer, som ikke skal ligge frit tilgængelige i organisationen”.
Lotte Sønderskov, regnskabschef, Interlex Advokater, Aarhus:

”Enhver medarbejder hos os kan bruge enhver printer til at scanne dokumenter og sende dem til sin egen e-mail-adresse. Indscannede fakturaer havner med et enkelt klik i den rigtige mailbox i bogholderiet. Er et dokument scannet ind i et OCR-behandlet PDF, Excel eller Word-format, kan medarbejderen efterfølgende søge i teksten og dermed hurtigt finde dokumenterne igen. Mange kan også printe ud i en personlig udfaldsbakke, så trykkene er klar til afhentning, når man kommer ud til maskinen uden at være blandet sammen med andre print. Vi har fået løsninger, som gør vores arbejdsgange enklere og meget mere fleksible og effektive”.
René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

MITA Kopisystem
Dominovej 34
7500 Holstebro
Tlf.: 97 410 811
Fax: 97 410 153
info@mita.dk