Lad os vise dig sort på hvidt hvor mange penge du i dag spilder på print og kopier…

Du får lige to helt enkle spørgsmål: Ved du hvor mange penge, virksomheden bruger på print og kopier? Ved du om prisen er høj eller lav?

Vores erfaring fortæller os, at rigtig mange ikke kender svarene på de to spørgsmål, som ellers er ret grundlæggende. Mange printer og kopierer ganske enkelt i blinde – og det kan være en dyr fornøjelse.

MITA tilbyder en uforpligtende printanalyse fra kr 1.295 ex. moms. Vi indsætter ganske enkelt en lille sladrehank i virksomhedens it-netværk. Sladrehanken indsamler data hen over en måned. Resultatet er en printanalyse som viser hvad de enkelte maskiner helt konkret koster i drift. Tallene kan være ret så deprimerende. De kan også være begyndelsen på et helt nyt samarbejde med Mita, hvor vi sikrer dig de bedste og billigste løsninger over alt på virksomheden.

 

Dit udbytte med printanalyse

Du får helt præcise tal på forbruget
Du får forslag til optimering
Du kan spare penge hver eneste dag

SPAR PENGE - BEGYND HER

Det siger kunderne

”Vi har gennemført en printanalyse i samarbejde med MITA, og jeg forventer at vi vil kunne spare omkring 50 procent af vores omkostninger til print alene som resultat af analysen. Med 130 printere på netværket, bliver det til en betydelig besparelse.
Udover de økonomiske fordele får vi også installeret printere, som selv bestiller forbrugsstoffer. På den måde sparer vi også tid og besvær.”
Per Larsen, IT-chef, Vald. Birn A/S, Holstebro

“En printanalyse for Logstor A/S viste at virksomheden havde 30 forskellige modeller af printere og kopimaskiner, med lige så mange forskellige slags tonersystemer. Lageret af toner fyldte en hel reol med fire fag fra gulv til loft. Analysen viste også, at prisen pr. tryk på nogle af de små billige maskiner i huset var særdeles høj. MITA reducerede antallet af modeller til kun fire med kun to forskellige slags toner.
For MITA handler det ikke bare om at levere maskiner, men om at udfordre og blive udfordret af kunderne for at opnå den bedste løsning for begge parter.”

René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

MITA Kopisystem
Dominovej 34
7500 Holstebro
Tlf.: 97 410 811
Fax: 97 410 153
info@mita.dk