Små problemer behøver ikke vokse sig store…

Der er selvfølgelig problemer, som er større end at stå og vente på sine udskrifter foran en printer, der mangler toner. Men i situationen kan det være ganske irriterende.

Derfor er det smart med en aftale med MITA, som automatisk sender toner til dit lager, så snart printeren beder om det. Det sker helt automatisk – og i rette tid, inden maskinen løber tør. Og sådan er det med MITA.

Vi leverer selvfølgelig også blæk til blækprintere og papir i den rigtige kvalitet. Du kan sagtens finde papir i et supermarked, som er billigere. Men risikoen for driftsstop i tide og ikke mindst utide er overhængende. Og det er mindst lige så irriterende som at stå uden toner.

Dit udbytte med faste leveringsaftaler

Du løber aldrig tør for toner og papir
Du kan stole 100% på kvaliteten
Du undgår driftsstop

UNDGÅ PROBLEMER - BEGYND HER

Det siger kunderne

”Vi er i ordets bedste betydning fuldt tilfredse med MITA som leverandør. Vi har gentagne gange oplevet Peter som en proaktiv og engageret leverandør, der har fokus på vores behov. Han følger med i vores udvikling og kommer med gode forslag til forbedringer. For os er prisen også afgørende vigtig. Og her er Peter fuldt ud konkurrencedygtig”.
Jens Als, økonomidirektør JKE-design, Brønderslev

“På et tidspunkt foreslog Peter fra Mita os, at vi købte vores kopipapir hos ham, fordi det ville give færre driftsstop. Papiret var en anelse dyrere end fra vores normale papirleverandør, og vi bruger mindst en palle papir hver anden måned. Men ii skiftede, og det har vi på ingen måder fortrudt. Vi oplever langt færre papirstop end tidligere, og det sparer os for rigtig meget tid og besvær. Det er alle pengene værd.
Lotte Sønderskov, administrationschef, Interlex Advokater Aarhus

”MITA har leveret alle vores maskiner til print, kopiering og scanning og de leverer også vores forbrugsvarer. Vi har en serviceaftale, som fungerer hamrende godt. Når vi ringer, så bliver tingene lavet rigtigt. De ved, hvad de har med at gøre. Når man investerer i maskiner som disse, så handler det i høj grad om tillid. Den tillid har vi til MITA.”
Lotte Sønderskov, regnskabschef, Interlex Advokater, Aarhus:

MITA Kopisystem
Dominovej 34
7500 Holstebro
Tlf.: 97 410 811
Fax: 97 410 153
info@mita.dk