Lad os udvikle din printløsning
– så kommer du helt op i skyerne

En printer er ikke bare en printer. MITA giver dig mulighed for at printe på nye og intelligente måder, der sparer dig for en masse besvær med faste installationer. Med Udvidet Print kan du ganske enkelt arbejde meget mere effektivt uafhængig af fysiske it-netværk.

Hemmeligheden er selvfølgelig, at du printer til ”Skyen – the Cloud”. Det vil sige, at du uafhængig af fysisk forbindelse til et bestemt netværk, kan bruge netværkets printere, som var du lige i nærheden – selvom du er langt væk. Vi kalder det SkyPrint.

Mulighederne med Udvidet Print er nærmest uendelige. Løsningen afhænger af dit behov for fuld bevægelighed, fleksibilitet og sikkerhed.

Dit udbytte med udviddet print

Print uanset, hvor du er
Print fortroligt på offentlig printer
Print til egen udfaldsbakke på printeren

VIL DU MED - BEGYND HER

Det siger kunderne

”Vores nye printløsning fra MITA er en besparelse af rang. Før printede eleverne til flere forskellige små printere, som var ekstremt dyre i drift. Nu printer de til den store centrale printer og det er så billigt, at maskinen er tjent hjem efter tre år alene gennem besparelsen på print.  Eleverne printer via internettet og vi skal ikke bruge tid på at installere eller vedligeholde deres printerdrivere.  Det er en uproblematisk og god løsning”.
Rolf Sanderhoff, forstander Hardsyssel Efterskole, Struer

”Vi har printere i virksomheden, som hver er forsynet med syv udfaldsbakker. Det betyder, at hver enkelt medarbejder printer til sin egen bakke. Vi undgår, at medarbejderne skal stå og sortere i hinandens print. Bakkerne er forsynet med navn, så man behøver kun forholde sig til sine egne print.”
Mikael H. Bertelsen, It-supporter, Vestforsyning A/S Holstebro

”Vi bruger mailbox på syv af otte maskiner, som vi har fra MITA. Det betyder, at man kan printe til sin egen bakke, uden at andre skal stå og sortere i papirerne. Det sparer tid, men der er også en stor sikkerhed i, at man kun skal forholde sig til sine egne dokumenter. Som regnskabschef printer jeg en del fortrolige papirer, som ikke skal ligge frit tilgængelige i organisationen”.
Lotte Sønderskov, regnskabschef, Interlex Advokater, Aarhus:

”For os betyder Skyprint, at en medarbejder fra for eksempel Løgstør uden videre kan bruge printerne i f.eks. København eller Polen, når han er på besøg der. Han skal blot holde sit nøglekort hen foran printeren, som straks ved, hvem der står ved maskinen. Herefter kan brugeren vælge, hvilke print, han vil have skrevet ud. Vi har opnået rigtig meget.”
René Vindum, IT-Chef, Logstor A/S

MITA Kopisystem
Dominovej 34
7500 Holstebro
Tlf.: 97 410 811
Fax: 97 410 153
info@mita.dk