[column width=”eight” place=”first” ]

Har du god tid, fortsætter du bare med at bruge papir…

Nej, vi ved selvfølgelig godt, at du har travlt. Derfor er der ingen grund til at spilde tiden med at gemme breve, bilag og andre dokumenter i ringbind eller arkivskabe. Ikke mindst fordi, det tager lang tid at finde dem igen.

Med Udvidet Scan fra MiTA kan du spare både tid og penge. Du kan for eksempel scanne et brev og hente det frem på skærmen for at skrive videre i det i Word eller et andet af de mange Office-programmer. Du kan scanne direkte til mapper på computeren og finde dokumentet igen ved hjælpe af simpel søgning i teksten. Eller noget helt tredje.

Udvidet Scan fra MITA giver dig en række muligheder. Kontakt os i dag og fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning.

[/column] [column width=”eight” place=”last” ]

 

[/column]
[headline]Dit udbytte med Udvidet Scan[/headline] [column width=”1/3″ place=”first” ]

 

[/column] [column width=”1/3″ place=”last” ] [list type=check_list]
  • Du kan søge i dokumenterne
  • Du kan dele med andre
  • Du kan scanne direkte til Word, Excel osv.
[/list] [/column] [headline]Det siger kunderne[/headline] [column width=”eight” place=”first” ]

”Vi er begyndt at scanne alle måleraflæsninger og flyttebilag til en pdf, som er søgbar. Det betyder, at vi kan søge på navn, adresse eller på en hvilken som helst anden oplysning i hvert enkelt dokument.

Før scannede vi også, men skulle herefter omdøbe filerne og kunne kun finde dem frem igen ved at lede på kundenummer. Nu kan vi søge på alle oplysninger fra kortene og skal ikke håndtere dem manuelt først.

Hvert år udsender vi omkring 20.000 målerkort, så det betyder noget, at vi i dag kun skal bruge den halve tid til at behandle dem.”

Mikael H. Bertelsen, It-supporter, Vestforsyning A/S, Holstebro

[/column]
[column width=”eight” place=”last” ]

”Vi er i fuld gang med at scanne alle vores papirdokumenter, så de fremadrettet ligger i det nye elektroniske arkiv. Løsningen fra MITA har et enormt potentiale. Vi får orden i arkiverne og kan søge på kryds og tværs også i pdf-dokumenter. Det sparer os for rigtig meget tid og besvær. Vores mål er helt at undgå de almindelige brevordnere i reolerne.”

Villy Poulsen, adm. direktør, Villy Poulsen A/S, Skjern

[/column] [column width=”eight” place=”first” ]

”Vi beder altid vore kunder udfylde et spørgeskema på deres hjemrejse, når de sidder i en bus eller et fly og har god tid. Det giver os en høj svarprocent.

Inden vi fik Udvidet Scan fra MITA var den manuelle aflæsning af de mange spørgeskemaer vanskelig og tidskrævende.

Nu scanner vi med det samme de udfyldte spørgeskemaer ind i en database, som hurtigt leverer os et overblik over svarene. Det betyder, at vi kan aflæse og bruge svarene med det samme. Tidligere, da aflæsningen foregik manuelt, kom opgaven let til at ligge i rigtig lang tid.”

Jacob Riis, Indehaver af Riis Rejser, Lemvig/Lyngby

[/column]